PRVI SPOJ – osnovni savjeti

U današnjem videu donosim Vam nekoliko osnovnih savjeta vezanih uz prvi spoj. Koncentrirao sam se na ciljeve koje biste si trebali zadati kako biste osigurali da spoj prođe najbolje što može. Ti ciljevi vjerojatno nisu oni za koje mislite da jesu.

U svojem radu fokusirao sam se na savjetovanje o početnim koracima savladavanja vještina međuljudskih odnosa. Zato se i u ovom videu nalaze osnovni savjeti bez kojih teško možete razviti dobar odnos s Vašom simpatijom.

Spoj će puno bolje proći ako ga ne doživimo kao jedan od presudnih događaja u našem životu. Nemojte me krivo shvatiti, prvi spoj je vrlo uzbudljiv događaj koji može biti početak predivne veze. No, to ne znači da će nam život stati ako prvi spoj ne prođe kako smo planirali.

Jedan od načina je taj da prvi spoj, čiji sam naziv u mnogima izaziva neugodne osjećaje, pretvorimo u „obično“ druženje dvije osobe. Pokušajte zaboraviti na američke filmove i emocijama nabijene scene prvih spojeva koje često možemo gledati u njima.

Prvi spoj bi trebao prvenstveno biti zabavan. To je prigoda da bolje upoznate svoju simpatiju, a ne događaj o kojem Vam ovisi budućnost, poput razgovora za posao. Najveća greška koju možete napraviti prije spoja je da pokušate u detalje isplanirati kako će spoj izgledati i što ćete Vi napraviti. Često dobivam pitanja poput: “Trebam li ju zagrliti?”, “Trebam li ju poljubiti?” ili “Trebam li sjediti uz nju?”. Odgovor na sva ta pitanja je “Ovisno o tome kako je raspoložena.”

Dakle na spoju je jedino bitno da se zabavite. Ako ćete se Vi zabaviti i ako ćete biti pozitivni, onda će se i Vaša simpatija isto tako zabaviti. To njeno dobro raspoloženje će značiti da će Vaši pokušaju da ju zagrlite ili poljubite proći uspješno.

Ono što nikako ne biste trebali raditi je da si pod obavezno stavite da MORATE poljubiti ili zagrliti simpatiju do kraja spoja jer će inače spoj proći neuspješno. To jednostavno nije istina. Na prvom spoju se ne treba dogoditi ništa posebno. Jedino što se treba dogoditi je da do kraja spoja razvijete opuštenu atmosferu i da nešto novo saznate jedno o drugom. Tako ćete moći već drugi dan nastaviti komunikaciju sa svojom simpatijom i ubrzo dogovoriti novi spoj koji će možda već biti “uzbudljiviji”.

Grljenje, ljubljenje i seks ostavite za sljedeće susrete, ali ni tada nemojte brzati. Svaka žena je jedinstvena po pitanju brzine opuštanja s muškarcem. Nekima je potrebno i po nekoliko mjeseci prije nego se dovoljno opuste kako bi pristale na seks. Nemojte se uspoređivati sa svojim prijateljima, tj. s vremenom koje je njima bilo potrebno da curu od upoznavanja dovedu do kreveta. Vaša situacija je drugačija i neusporediva.

Više saznajte u videu:

Pripremite se za prvi spoj

U mojoj digitalnoj knjizi “Pretvorite simpatiju u curu” možete saznati sve što će Vam biti potrebno da uspješno od upoznavanja dođete do prvog poljupca.

KLIKNITE ZA VIŠE INFORMACIJA O KNJIZI

Željeli biste dobiti savjete vezane uz Vaše konkretne probleme koje imate? NAJBOLJI način za to je da dogovorimo audio/video konzultacije.

SAZNAJTE VIŠE O KONZULTACIJAMA

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.