Prvi poljubac: 4 znaka koji otkrivaju da želi da ju poljubite

Žena i muškarac prvi poljubac

Kako da znate kada je vrijeme za prvi poljubac i izbjegnete neugodnu situaciju u kojoj se Vaša simpatija zbunjeno odmakne kada ju pokušate poljubiti? Koji su to znakovi koji otkrivaju da želi da ju poljubite? Savjeti koje ćete saznati u ovom tekstu će Vam omogućiti da u pravom trenutku donesete odluku za prvi poljubac.

Najvažniji savjet je da je u pravilu ne biste nikada trebali pitati želi li da ju poljubite.

Iste savjete saznajte u video formatu:

Očekuje se da to možete “pročitati” iz njenog ponašanja. Pod tim se misli na njen govor tijela i signale koje vam neverbalno šalje.

Žene su prirodno vještije u čitanju i razumijevanju govora tijela, pa često dolazi do nesporazuma u odnosima muškaraca i žena. Žene smatraju da je po njihovom ponašanju i držanju vrlo lako prepoznati kako se osjećaju i što misle, ali nisu svjesne da muškarci ne doživljavaju njihove neverbalne signale tako jasno kao one.

To ne znači da smo mi muškarci glupi, nego da su nam evolucijom izraženiji postali neki drugi instinkti. Jedan od tih bi bilo snalaženje u prostoru. Ženama je snalaženje u prostoru, u većini slučajeva, puno teže nego muškarcima.

Moj savjet je da proučite teoriju govora tijela, tj. neverbalne komunikacije, jer se u prosječnom razgovoru dvije osobe preko konkretnih izgovorenih rečenica dobije manje od 10% ukupnih informacija koje si sugovornici šalju. Gotovo svih ostalih 90% upija ljudska podsvijest bez da osoba to uopće zna.

Pripremio sam za Vas uvodni tekst na temu govora tijela. Kliknite na link u nastavku:

Govorom tijela kontrolirajte kako Vas drugi doživljavaju

ili pogledajte video.

Žena i muškarac imaju prvi poljubac.
Photo by Kate photo on Pexels.com

Smatram da je govor tijela izuzetno bitan za uspješno zavođenje. Zato sam toj temi posvetio nekoliko videa na svojem kanalu. Svakako preporučam da ih pogledate:


Nekoliko napomena prije nego počnemo sa savjetima

Postoje brojni mali signali koji upućuju na to što Vaša simpatija osjeća i misli o Vama. U ovom tekstu ću Vam opisati 4 snažna znaka koji otkrivaju da želi da ju poljubite i da neće uzmaknuti kada se odlučite na prvi poljubac.

Svakako uzmite u obzir da NIŠTA u međuljudskim odnosima NIJE SIGURNO. Nikada ne možemo sa sigurnošću znati što će učiniti druga osoba. Ono što možemo je povećati si šanse da se dogodi ono što želimo.

Isto tako, ako neki od njenih signala, koje ćete u sljedećim savjetima saznati, bude negativan, to ne znači da se nikada neće htjeti ljubiti s Vama. Može se dogoditi da to, na žalost, je istina, ali može biti i da u tom trenutku nije spremna na prvi poljubac.

Na Vama je da, kada prepoznate negativne signale u njenom ponašanju, trenutno odustanete od prvog poljupca te se nastavite prema njoj ponašati na zavodljiv način. Možda ćete već za nekoliko sati dobiti pravu priliku za prvi poljubac.


Opuštena je kad joj se približite ili ju dodirnete

Ako niste tip osobe koja voli tjelesni kontakt (grljenje, dodirivanje), moj savjet je da se svim silama potrudite to promijeniti. Tjelesni kontakt igra ogromnu ulogu u zavođenju. Kroz njenu reakciju na Vaš dodir možete saznati što osjeća prema Vama i je li spremna na prvi poljubac.

Ono što želite je da na Vaš dodir ona reagira opušteno, tj. da se ne odmakne ili ukoči. Idealno bi bilo da nakon Vašeg dodira ona uzvrati tako što dodirne Vas.

Ipak, i ako samo ostane opuštena kakva je bila prije nego što ste ju dotakli, možete to shvatiti kao pozitivan signal.

Ako joj se svojim licem približite na nekih 20 centimetara njenom, te ona ostane opuštena, shvatite to kao vrlo pozitivan signal. To ne znači da VEĆ želi da ju poljubite, ali vjerojatno će to poželjeti ako nastavite raditi sve kako treba

Ovo je isto signal iz područja govora tijela, pa Vas ponovno savjetujem da svakako proučite to zanimljivo područje ljudske komunikacije.

Njenu reakciju na vaše približavanje možete testirati tako da se, kada ste vani s društvom, približite njenom licu kako biste joj nešto rekli u povjerenju. Dok joj govorite, cijelo vrijeme posebnu pozornost obraćajte na to je li:

  • opuštena ili se čak još više približava Vama – POZITIVAN SIGNAL
  • ukočena ili se čak malo odmaknula od Vas – NEGATIVAN SIGNAL

Kad joj kažete sve što ste mislili, nemojte se odmah odmaknuti. Iz te pozicije je gledajte nekoliko sekundi izravno u oči i promatrajte njene reakcije.


Opušteno dopušta da joj se poigravate s kosom

Ubrzo nakon što dobijete pozitivan signal nakon što ste ju dotakli, pređite na poigravanje njenom kosom.

Budite joj relativno blizu. Niti preblizu, niti daleko. Na udaljenosti iz koje možete opušteno rukom dohvatiti njenu kosu. Budite vrlo nježni i poigravajte se samo vrhovima kose kako joj ne biste uništili frizuru te tako postigli upravo suprotno od onog što želite.

Dok to radite, selite povremeno pogled s kose na njene oči i nastavite razgovarati o temi o kojoj ste do tada razgovarali.

Ako ona nastavi razgovarati s Vama kao da se ništa ne događa shvatite to kao vrlo dobar znak da je spremna na prvi poljubac.

Još jači signal je ako Vam se počne približavati.

Slobodno joj dajte poneki kompliment o kosi, ali nemojte pretjerivati. Komplimenti su korisni u zavođenju ako ih ne koristimo često. Povremeno davanje komplimenata može ženi uistinu uljepšati dan. Ako su nam pak komplimenti glavno oruđe u zavođenju, vrlo brzo ćemo postati predvidljivi, a komplimenti će izgubiti vrijednost.

U slučaju da je taj dan napravila posebnu frizuru kod frizera, moj savjet je da radije preskočite ovaj korak i pričekajte neki drugi dan za igranje njenom kosom. Želite ostaviti dojam romantične zaigranosti, a ne glupana koji joj je uništio skupu frizuru.

Žena i muškarac imaju prvi poljubac.
Photo by freestocks.org on Pexels.com

Dok plešete u klubu, uzvraća Vaše dodire – vjerojatno već zamišlja prvi poljubac

Razumijem ako Vam plesanje nije drago. I meni je jednostavnije, ali i zabavnije, biti za šankom ili sjediti u ugodnoj fotelji. Tako mogu fino pijuckati piće, promatrati ljude i komentirati sve što vidim.

No, ples može biti odličan katalizator za prvi poljubac. Ako Vam je simpatija dala pozitivne signale za prvi poljubac, bila bi prava šteta da ne plešete s njom. Kad vidite da je odličnog raspoloženja i da Vas gleda sa smiješkom, poslušajte moj savjet i natjerajte se na ples.

Možete joj jednostavno pružiti ruku dok ju gledate izravno u oči. Ako je već počela sama plesati prije Vas, slobodno joj se pridružite.

Kada počnete plesati sa simpatijom posebno obratite pozornost na to kako reagira dok ju dodirujete.

Pod tim ne mislim dodirivanje senzualnih područja poput grudi.

Ono što želite je da ona Vaše dodire počne uzvraćati dodirujući Vas. Ruke vam se isprepliću, prima Vas snažno po tijelu, povlači ruke preko Vašeg tijela. Sve to možete protumačiti kao vrlo snažan signal da je spremna na prvi poljubac.

Ako Vam je za vrijeme plesa okrenuta leđima, primite je za nadlaktice i nježno okrenite prema sebi. Ono što sada želite vidjeti je hoće li prijeći u položaj koji ću opisati u sljedećem savjetu.


Zagrlila Vas je i lica su Vam blizu – spremna je na prvi poljubac

Ako nakon svega što sam napisao dođete do ove situacije, ne preostaje Vam ništa drugo nego da ju poljubite. Nema razloga da Vas trema ili strah spriječe u tome. Da ne želi da ju poljubite ne bi se, nakon što ste prošli prethodne korake, sada nalazila u Vašem zagrljaju.

Možete na kratko odlagati prvi poljubac tako da ona osjeti da kontrolirate situaciju i da se poigravate s njom. Ženama je muškarčevo kontroliranje seksualno nabijenih situacija strašno izazovno. Ali oprez, nemojte da Vam to bude isprika za strah od poduzimanja prvog koraka.

Nemojte predugo čekati s prvim poljupcem jer će pomisliti da nešto nije u redu.

Zadnje što želite je da, nakon što ste došli u ovu genijalnu situaciju sa ženom koja Vam se sviđa, Vaše odugovlačenje dovede do toga da joj padnu uzbuđenje i želja za Vašim poljupcem.

Slična pravila vrijede i u situaciji u kojoj sjedite vrlo blizu jedno drugom. Okrenite se, koliko možete, prema njoj i počnite ju nježno dodirivati po rukama. Promatrajte kako reagira. Ako počne uzvraćati dodire ili Vas zagrli, znate da je došao trenutak za prvi poljubac.

Opustite se i uživajte ! 🙂


Pripremite se za ono što slijedi nakon prvog poljupca

Prije 10-15 godina sam imao velike teškoće u upoznavanju i zavođenju žena koje su mi se sviđale. Bio sam frustriran jer ništa što sam pokušavao nije djelovalo. Kada bih upoznao ženu koja mi se sviđa, radio bih sve što mi je bilo logično da će joj pokazati da sam pravi izbor za nju.

No, svaki puta je rezultat mojeg truda bilo to da su me počele doživljavati samo kao prijatelja. U nekim slučajevima su čak, za vrijeme dok sam im pokušavao pokazati i dokazati koliko mi je stalo do njih, one ušle u veze s muškarcima koje su u međuvremenu upoznale.

Bio sam očajan jer jednostavno nisam razumio što sam radio krivo.

Napravio sam video u kojem sam analizirao tip muškarca koji se ponaša na način na koji sam se ja tada ponašao. Video je zapravo pregled pogrešnih načina ponašanja i razmišljanja. Pogledajte:

Nije mi padalo na pamet da bih mogao nešto konkretno napraviti po tom pitanju i tako srediti svoj ljubavni život. Svakodnevno sam gledao prijatelje koji su uživali u svojim vezama, a ja sam se usamljen vraćao doma i na kompjuteru trošio sate i sate.

Jednog dana je patnja koju sam osjećao zbog usamljenosti postala toliko jaka da sam čvrsto odlučio da moram nešto napraviti. Brat mi je preporučio video predavanja koja je pronašao na internetu, a kojih su tema bili muško-ženski odnosi.

Dok sam gledao predavanje vidio sam da se u publici nalaze i vrlo zgodni muškarci za koje bih inače bio siguran da nemaju nikakvih problema u odnosima sa ženama.

U tom trenutku sam postao svjestan da problemi i neiskustvo koje sam imao sa ženama, nisu samo moji.

Uložio sam 10 godina u redovito proučavanje raznih tekstualnih, audio i video materijala i razgovaranje s brojnim ljudima koji su vješti u zavođenju. To mi je omogućilo da se riješim usamljenosti i povućenosti te da počnem imati seksualna iskustva sa ženama.

Izazovne situacije koje sam doživio sa ženama bi mi se prije činile nemogućima. Danas sam u sretnom braku sa ženom koju sam prije 10 godina mogao samo sanjati.

NAJVAŽNIJE što sam naučio u tih 10 godina stavio sam u svoju digitalnu knjigu. U knjizi ćete pronaći savjete i konkretne korake koji će Vas voditi od upoznavanja do prvog poljupca.

Kliknite na link kako biste saznali više:

Pretvorite simpatiju u curu

4 Comments on “Prvi poljubac: 4 znaka koji otkrivaju da želi da ju poljubite

  1. Pingback: 5 jasnih znakova da joj se sviđate - Tvoja nova stranica

  2. Pingback: 5 jasnih znakova da joj se sviđate - Tvoja nova stranica Muške stvari

  3. Pingback: Kako zavesti curu da se zaljubi u tebe - Tvoja nova stranica

  4. Pingback: Upoznavanje u klubovima može biti lagano - Tvoja nova stranica

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.