Prvi poljubac: 4 znaka koji otkrivaju da želi da ju poljubite

Žena i muškarac prvi poljubac

Kako da znate kada je vrijeme za prvi poljubac i izbjegnete neugodnu situaciju u kojoj se Vaša simpatija zbunjeno odmakne kada ju pokušate poljubiti? Koji su to znakovi koji otkrivaju da želi da ju poljubite?

U pravilu ju ne biste nikada trebali pitati želi li da ju poljubite. Očekuje se da to možete “pročitati” iz njenog ponašanja. Pod tim se misli na njen govor tijela i signale koje vam neverbalno šalje.

Žene su prirodno vještije u čitanju i razumijevanju govora tijela, pa često dolazi do nesporazuma u odnosima muškaraca i žena. Žene smatraju da je po njihovom ponašanju i držanju vrlo lako prepoznati kako se osjećaju i što misle, ali nisu svjesne da muškarci ne doživljavaju njihove neverbalne signale tako jasno kao one.

Preporučam Vam da proučite područje govora tijela, tj. neverbalne komunikacije, jer se u prosječnom razgovoru dvije osobe preko konkretnih izgovorenih rečenica dobije manje od 10% ukupnih informacija koje si sugovornici šalju. Gotovo svih ostalih 90% upija ljudska podsvijest bez da osoba to uopće uoči.

Pripremio sam za Vas uvodni tekst na temu govora tijela. Kliknite na link u nastavku:

GOVOR TIJELA – KONTROLIRAJTE KAKO VAS DRUGI DOŽIVLJAVAJU

Žena i muškarac imaju prvi poljubac.
Photo by Kate photo on Pexels.com

Vratimo se sada glavnoj temi zbog koje ste i počeli čitati ovaj tekst.

Postoje brojni mali signali koji upućuju na to što Vaša simpatija osjeća i misli o Vama. U ovom tekstu ću Vam opisati 4 snažna znaka koji otkrivaju da želi da ju poljubite i da neće uzmaknuti kada se odlučite na prvi poljubac.

Opuštena je kad joj se približite ili ju dodirnete

Ako niste tip osobe koja voli tjelesni kontakt (grljenje, dodirivanje), preporučam da se svim silama potrudite to promijeniti. Tjelesni kontakt igra ogromnu ulogu u zavođenju. Kroz njenu reakciju na Vaš dodir možete saznati što osjeća prema Vama i jeli spremna na prvi poljubac.

Ono što želite je da na Vaš dodir ona reagira opušteno, tj. da se ne odmakne ili ukoči. Idealno bi bilo da nakon Vašeg dodira ona uzvrati tako što dodirne Vas.

Ipak, i ako samo ostane opuštena kakva je bila prije nego što ste ju dotakli, možete to shvatiti kao pozitivan signal.

Ako joj se svojim licem približite na nekih 20 centimetara njenom, i ona ostane opuštena, shvatite to kao vrlo pozitivan signal. To ne znači da već želi da ju poljubite, ali vjerojatno će to poželjeti ako nastavite raditi sve kako treba

Ovo je isto signal iz područja govora tijela, pa Vas ponovno savjetujem da svakako proučite to zanimljivo područje ljudske komunikacije.

Njenu reakciju na vaše približavanje možete testirati tako da se, kada ste vani s društvom, približite njenom licu kako biste joj nešto rekli u povjerenju. Dok joj govorite, cijelo vrijeme posebnu pozornost obraćajte na to je li:

  • opuštena ili se čak još više približava Vama – POZITIVAN SIGNAL
  • ukočena ili se čak malo odmaknula od Vas – NEGATIVAN SIGNAL

Kad joj kažete sve što ste mislili, nemojte se odmah odmaknuti. Iz te pozicije je gledajte nekoliko sekundi izravno u oči i promatrajte njene reakcije.

Opušteno dopušta da joj se poigravate s kosom

Ubrzo nakon što dobijete pozitivan signal nakon što ste ju dotakli, pređite na poigravanje njenom kosom.

Budite joj relativno blizu. Niti preblizu, niti daleko. Na udaljenosti iz koje možete opušteno rukom dohvatiti njenu kosu. Budite vrlo nježni i poigravajte se samo vrhovima kose kako joj ne biste uništili frizuru, i tako postigli upravo suprotno od onog što želite.

Dok to radite, selite povremeno pogled s kose na njene oči i nastavite razgovarati o temi o kojoj ste do tada razgovarali.

Ako ona nastavi razgovarati s Vama kao da se ništa ne događa shvatite to kao vrlo dobar znak da je spremna na prvi poljubac. Još jači signal je ako Vam se počne približavati.

U slučaju da je taj dan napravila posebnu frizuru kod frizera, radije preskočite ovaj korak i pričekajte neki drugi dan za igranje njenom kosom. Želite ostaviti dojam romantične zaigranosti, a ne glupana koji joj je uništio skupu frizuru.

Žena i muškarac imaju prvi poljubac.
Photo by freestocks.org on Pexels.com

Dok plešete u klubu, uzvraća Vaše dodire – vjerojatno već zamišlja prvi poljubac

Kada počnete plesati sa simpatijom posebno obratite pozornost na to kako reagira dok ju dodirujete. Pod tim ne mislim dodirivanje senzualnih područja poput grudi.

Ono što želite je da ona Vaše dodire počne uzvraćati dodirujući Vas. Ruke vam se isprepliću, prima Vas snažno po tijelu, povlači ruke preko Vašeg tijela. Sve to možete protumačiti kao vrlo snažan signal da je spremna na prvi poljubac.

Ako Vam je za vrijeme plesa okrenuta leđima, primite je za nadlaktice i nježno okrenite prema sebi. Ono što sada želite vidjeti je hoće li prijeći u položaj koji ću opisati u sljedećem savjetu.

Zagrlila Vas je i lica su Vam blizu – spremna je na prvi poljubac

Ako nakon svega što sam napisao dođete do ove situacije, ne preostaje Vam ništa drugo nego da ju poljubite. Nema razloga da Vas trema ili strah spriječe u tome. Da ne želi da ju poljubite ne bi se, nakon što ste prošli prethodne korake, sada nalazila u Vašem zagrljaju.

Možete na kratko odlagati prvi poljubac tako da ona osjeti da kontrolirate situaciju i da se poigravate s njom. Ženama je muškarčevo kontroliranje seksualno nabijenih situacija strašno izazovno. Ali oprez, nemojte da Vam to bude isprika za strah od poduzimanja prvog koraka. Nemojte predugo čekati s prvim poljupcem jer će pomisliti da nešto nije u redu.

Zadnje što želite je da, nakon što ste došli u ovu genijalnu situaciju sa ženom koja Vam se sviđa, Vaše odugovlačenje dovede do toga da joj padnu uzbuđenje i želja da ju poljubite.

Slična pravila vrijede i u situaciji u kojoj sjedite vrlo blizu jedno drugom. Okrenite se, koliko možete, prema njoj i počnite ju nježno dodirivati po rukama. Promatrajte kako reagira, i ako počne uzvraćati dodire ili Vas zagrli, znate da je došao trenutak za prvi poljubac.

Opustite se i uživajte ! 🙂

Pripremite se za ono što slijedi nakon prvog poljupca

Prije 10-15 godina sam imao velike teškoće u upoznavanju i zavođenju žena koje su mi se sviđale. Bio sam frustriran jer ništa što sam pokušavao nije djelovalo. Kada bih upoznao ženu koja mi se sviđa, radio bih sve što mi je bilo logično da će joj pokazati da sam pravi izbor za nju. No, svaki puta je rezultat mojeg truda bilo to da su me počele doživljavati samo kao prijatelja. U nekim slučajevima su čak, za vrijeme dok sam im pokušavao pokazati i dokazati koliko mi je stalo do njih, one ušle u veze s muškarcima koje su u međuvremenu upoznale.

Bio sam očajan jer jednostavno nisam razumio što sam radio krivo.

Na sreću, saznao sam za čovjeka koji podučava upravo tematiku zavođenja i muško-ženskih odnosa. Emocionalna bol koju sam svakodnevno osjećao me natjerala da proučim njegove materijale. Kupio sam njegovu digitalnu knjigu i počeo ju čitati.

Već nakon nekoliko stranica sam znao da se u toj knjizi krije početak rješenja mojih neuspjeha u odnosima sa ženama.

Zato što mi je ta digitalna knjiga omogućila da sredim svoj ljubavni život i konačno ispunim prazninu koju sam svakodnevno osjećao, želim Vam preporučiti da ju i Vi nabavite.

Dobit ćete besplatan pristup knjizi u periodu od 7 dana. Nakon 7 dana, ako odlučite da knjiga nije za Vas, možete dobiti povrat novca.

Stvarno nemate što izgubiti, a možete dobiti mogućnost upoznavanja i izlaženja sa ženama o kojima stalno maštate.

Kliknite na link kako biste saznali više informacija o ponudi:

KLIKNITE ZA GENIJALNU PRILIKU

One Comment on “Prvi poljubac: 4 znaka koji otkrivaju da želi da ju poljubite

  1. Pingback: 5 jasnih znakova da joj se sviđate - Tvoja nova stranica

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.