Ove 3 vrste poruka IZBJEGAVAJTE dok se dopisujete sa simpatijom

U današnjem tekstu saznajte koje 3 vrste poruka nikako ne biste trebali slati u dopisivanju sa simpatijom. Te poruke u sebi nose skriveno značenje koje će postići suprotan učinak od onog kojeg želite. Zapamtite, tijekom zavođenja zavodimo podsvijest simpatije. Njena podsvijest u njoj aktivira emocije koje joj daju do znanja tko joj se sviđa, a tko ne. Ove 3 vrste poruka šalju loše signale njenoj podsvijesti.

Dopisivanje je jedna od sastavnih faza u zavođenju

Vrlo je bitno da preko poruka simpatiji date do znanja da ste pravi izbor za nju. Zbog raznih negativnih utjecaja koje smo od društva dobili u periodu odrastanja, uobičajeno je da imamo potpuno pogrešan stav o tome što funkcionira u zavođenju, a što ne. Kroz odrastanje nam se predstavlja “bajka” o princezi koja traži svog princa koji će ju očarati na prvi pogled i koji će od tada pa do kraja života uvijek biti uz nju. To ne funkcionira u stvarnom životu. Stvarna privlačnost ima svoja luda pravila o kojima nećemo saznati slušajući savjete od društva.

Rijetko koji film, serija ili knjiga predstavi STVARNU i prirodnu privlačnost. Češće se radi o forsiranoj privlačnosti potrebnoj radi smislenog razvoja radnje. Kada kao mladi muškarci saznajemo o privlačnosti i muško ženskim odnosima iz serija i filmova, mi usvajamo potpuno kriva načela koja nam garantiraju neuspjeh u ljubavi. Nakon nekoliko godina postajemo izgubljeni jer sve što smo usvojili ne funkcionira.

Ta sva pogrešna uvjerenja dolaze na vidjelo kada se nađemo u situaciji da trebamo upoznati novu ženu ili razviti neki odnos s njom. Automatski se počnemo ponašati onako kako smo vidjeli da se to radi u filmovima i sličnim izvorima. Na žalost, tako predstavimo sebe kao nesigurnog plašljivca koji nije siguran što uopće želi od žene s kojom se dopisuje.

Većini žena to automatski stvara određenu odbojnost prema takvim muškarcima. To se događa nesvjesno.

Žene NE odlučuju svjesno koji muškarac im je privlačan, a koji ne

Prije nego se pozabavimo konkretnim porukama koje biste trebali izbjegavati tijekom dopisivanja sa simpatijom, važno je da prvo razumijete ZAŠTO je sve to uopće bitno za zavođenje i razvijanje privlačnosti.

Autor koji je mene potaknuo da sredim ljubavni aspekt svojeg života, napisao je knjigu pod nazivom “Attraction Isn’t a Choice“. To bi u slobodnom prijevodu značilo PRIVLAČNOST NIJE IZBOR. Autor je cijelu knjigu posvetio objašnjavanju ove činjenice u muško ženskim odnosima. Ja ću Vam ukratko objasniti glavne zaključke, iako preporučam da pročitate knjigu.

Dakle, žene NE MOGU svjesno odlučiti da im je neki muškarac privlačan. One ne mogu napisati na list papira sve njegove prednosti i nedostatke pa iz tog zaključiti išta vezano uz privlačnost. Čak i ako muškarac ima sve karakteristike koje žele da njihov budući dečko ima, to svejedno NE znači da će osjetiti privlačnost prema njemu. Ako ne osjećaju privlačnost, one se ne mogu natjerati na ljubljenje ili seks, makar koliko muškarac “objektivno” bio dobar, drag ili zgodan.

Privlačnost NE funkcionira na temelju logike. Ona funkcionira na temelju OSJEĆAJA.

Pojednostavljeno, žene prema muškarcu ili osjećaju ili NE osjećaju privlačnost. Nikakvim argumentima i debatama se ne može ženu natjerati da osjeća privlačnost, ako ju ona ne osjeća.

Priča, naravno, ne staje tu. Da staje, onda ne bi bilo potrebe za učenjem zavođenja pošto bi sve bilo unaprijed određeno.

Važnost podsvijesti u zavođenju

Kao što sam već na početku teksta napisao, trebamo zavoditi podsvijest simpatije, jer se u njenoj podsvijesti stvara osjećaj privlačnosti.

Ljudska podsvijest je, vrlo pojednostavljeno, skup instikta koji nisu pod kontrolom naše svijesti, tj. nas kakvima se doživljavamo kada mislimo o sebi. Podsvijest predstavlja životinjski dio naših tijela. Ona se vodi potrebama za preživljavanjem i razmnožavanjem.

Kada muškarac ženinoj podsvijesti pošalje sve prikladne signale koji ga karakteriziraju kao poželjnog seksualnog partnera, ona počinje OSJEĆATI privlačnost prema njemu. U suprotnom, tog osjećaja privlačnosti NEMA.

Ljudi su puno kompliciraniji od ovoga što sam opisao. Mnogo drugih faktora je isto tako bitno u muško ženskim odnosima, ali, ovo je temelj. Ako se u ženinoj podsvijesti ne aktivira privlačnost, nikakvi argumenti to neće uspjeti promijeniti.

Kako biti privlačan ženama

Ovo je vrlo opširna tema. Njeno objašnjavanje ne stane u ovaj tekst. Ipak, mogu ukratko objasniti osnove.

Važno je fokus premjestiti s onoga što simpatija GOVORI na ono kako se PONAŠA ili REAGIRA.

Možda ste imali prijateljicu ili neku bivšu simpatiju koja je redovito govorila kako želi biti u vezi s dragim muškarcem koji će znati sve njene potrebe i želje bez da mu ona išta kaže. No sve muškarce koji su se tako ponašali kad bi ih upoznala, ona bi redovito odbijala. Makar koliko se trudili pokazati joj kako su pravi izbor za nju, ona bi ih strpala izravno u prijateljsku zonu.

Drugom prilikom slučajno bi upoznala muškarca koji se ni blizu ne brine o njoj i njenim potrebama kao ovi od prije i tu istu noć bi se s njim ljubila, a možda čak i spavala.

O čemu se tu radi? Ovi muškarci koji su završili u prijateljskoj zoni su pokušavali zavesti njenu svijest, dok je ovaj muškarac s kojim se seksala njenoj podsvijesti poslao sve prave signale zbog čega joj je postao neodoljivo privlačan.

Ako imate konkretna pitanja o privlačnosti i o tome kako da Vi postanete privlačni ženama, slobodno me KONTAKTIRAJTE.

Poruke koje šalju POGREŠNE signale njenoj podsvijesti

Nadam se da sada već i sami zaključujete zašto je bitno paziti kakav tip poruka šaljemo simpatiji. Sve poruke koje pošaljemo njena podsvijest analizira i stvara odgovarajuće osjećaje. Uz to, žene su puno vještije od muškaraca u komunikacijskim vještinama i analiziranju skrivenih značenja poruka ili rečenica.

Dopisivanje trebamo odraditi taktički najbolje što možemo, kako bismo u simpatiji razvili osjećaj privlačnosti i tako došli do prvog spoja.

Pa pređimo sada na konkretne poruke koje biste trebali izbjegavati tijekom dopisivanja sa simpatijom.

1. Kad ćeš htjeti da se vidimo, javi se slobodno

Ovim tipom poruke muškarac prebacuje odgovornost za razvoj odnosa na ženu. Dobiva se dojam da ne želi snositi posljedice i rizike koji su neizbježni u periodu zavođenja. Ne želi se nositi s njenim odbijanjima pa joj šalje neku vrstu otvorenog poziva na spoj koji ona može iskoristiti u bilo koje vrijeme.

To je vrlo podređen način ponašanja koji uništava osjećaj privlačnosti u ženama. Pokazuje velike nedostatke u karakteru muškarca koji šalje takve poruke.

Žene podsvjesno očekuju od muškarca da je spreman na rizik koji će biti neizbježan u njihovom potencijalnom budućem zajedničkom životu.

2. Ako nešto trebaš, samo reci.

Muškarci koji su samopouzdani i imaju sređen ljubavni život, odnose sa ženama gledaju kao odličan dodatak njihovim već zanimljivim i uzbudljivim životima.

Suprotno od toga se nalaze muškarci čiji život se može opisati kao “depresivna svakodnevica”. Oni bi dali sve da simpatija pristane biti s njima u vezi. To bi im predstavljalo jedinu svjetlu točku i razlog ustajanja iz kreveta. Konačno bi njihovi prijatelji i roditelji vidjeli da su sposobni pronaći curu.

E pa upravo ovom porukom takav način razmišljanja postaje jasno vidljiv.

3. Zašto mi nisi odgovorila na poruku?

Nesigurni muškarci ne mogu spriječiti da ta njihova nesigurnost izađe na vidjelo. Makar koliko se trudili da prikriju nesigurnost i sebe prikažu kao samopouzdane, oni ne mogu dugotrajno održati tu masku.

Ova poruka VRIŠTI od nesigurnosti. Toliko jasno pokazuje nesigurnost da žene čak namjerno ne odgovaraju na poruke upravo kako bi testirale ovaj dio karaktera muškarca.

Žene privlače muškarci koji su psihički stabilni i koji se ne mogu lako smesti tuđim ponašanjem ili reagiranjem.

Ispravno dopisivanje sa simpatijom

Dopisivanje treba biti strašno zabavno. To je početni period u kojem se odnos sa simpatijom tek počinje razvijati. Ali iako je zabavno, dopisivanje treba znati pravilno odraditi. U samo nekoliko poruka možemo uništiti svu privlačnost, a time i šansu koju smo imali sa simpatijom.

Napisao sam za Vas tekst koji će Vam pomoći da dopisivanje odradite kako treba i dođete do trenutka kada simpatiju pozivate na spoj.

KLIKNITE ZA TEKST

U tekstu detaljnije prolazim kroz savjete, ali ovdje ću napisati koji su:

  1. Dok se dopisujete, držite se vedrih tema i raspoloženja
  2. Mali broj poruka u danu
  3. Neka poruke budu kraće
  4. Porukama zavedite simpatiju koristeći humor i malu dozu arogancije
  5. Variranje brzine odgovaranja je oblik flerta preko poruka
  6. Dopisivanje izvedite bez previše emojija

Preporučam Vam da pročitate tekst ili pogledate video jer su savjeti vrlo korisni.

Želite li maksimalno iskoristiti dopisivanje i osigurati si prvi spoj?

Ja Vam u svojem radu želim dati informacije i savjete koji će Vas končano osloboditi depresivne samoće. Želim Vas uputiti na pravi put prema ostvarivanju Vaših ljubavnih ciljeva.

Željeli biste dobiti savjete vezane uz Vaše konkretne probleme koje imate? NAJBOLJI način za to je da dogovorimo audio/video konzultacije.

KLIKNITE KAKO BISTE SAZNALI VIŠE O KONZULTACIJAMA

Preuzmite svoj primjerak digitalne knjige “Pretvorite simpatiju u curu” i saznajte sve što Vam je potrebno kako biste uspješno zaveli svoju simpatiju.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.