Ove 3 vrste poruka IZBJEGAVAJTE dok se dopisujete sa simpatijom

U videu koji Vam danas donosim saznajte koje 3 vrste poruka nikako ne biste trebali slati u dopisivanju sa simpatijom. Te poruke u sebi nose skriveno značenje koje će postići suprotan učinak od onog kojeg želite.

Zapamtite, tijekom zavođenja zavodimo podsvijest simpatije. Njena podsvijest u njoj aktivira emocije koje joj daju do znanja tko joj se sviđa, a tko ne. Ove 3 vrste poruka šalju loše signale njenoj podsvijesti.

Dopisivanje je jedna od sastavnih faza u zavođenju. Vrlo je bitno da preko poruka simpatiji date do znanja da ste pravi izbor za nju. Zbog raznih negativnih utjecaja koje smo od društva dobili u periodu odrastanja, uobičajeno je da imamo potpuno pogrešan stav o tome što funkcionira u zavođenju, a što ne. Kroz odrastanje nam se predstavlja “bajka” o princezi koje traži svog princa koji će ju očarati na prvi pogled i koji će od tada pa do kraja života uvijek biti uz nju. To ne funkcionira u stvarnom životu. Stvarna privlačnost ima svoja luda pravila o kojima nećemo saznati slušajući savjete od društva.

Rijetko koji film, serija ili knjiga predstavi STVARNU i prirodnu privlačnost. Češće se radi o forsiranoj privlačnosti potrebnoj radi smislenog razvoja radnje. Kada kao mladi muškarci saznajemo o privlačnosti i muško ženskim odnosima iz serija i filmova, mi usvajamo potpuno kriva načela koja nam garantiraju neuspjeh u ljubavi. Nakon nekoliko godina postajemo izgubljeni jer sve što smo usvojili ne funkcionira.

Ja Vam u svojem radu želim dati informacije i savjete koji će Vas končano osloboditi depresivne samoće. Želim Vas uputiti na pravi put prema ostvarivanju Vaših ljubavnih ciljeva.

Željeli biste dobiti savjete vezane uz Vaše konkretne probleme koje imate? NAJBOLJI način za to je da dogovorimo audio/video konzultacije.

KLIKNITE KAKO BISTE SAZNALI VIŠE O KONZULTACIJAMA

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.