Kako ISPRAVNO započeti dopisivanje s djevojkom

U periodu zavođenja izuzetno je važno da ne radimo ono što radi većina muškaraca. Tako ćemo jedino postići to da nas simpatija zamijeti te da nas ne ubaci u ladicu na kojoj piše “Prijateljska zona”. Dopisivanje je sastavni dio zavođenja. Mnogi muškarci u samom početku dopisivanja rade greške koje ih sabotiraju u razvijanju odnosa sa simpatijom. U današnjem tekstu saznajte kako ispravno započeti dopisivanje s djevojkom.

Iste savjete možete pogledati i u videu:

Prije početka dopisivanja

Jedno od popularnih pitanja koja povremeno dobivam na mail ide nekako ovako: Kako da započnem dopisivanje s njom? Što da joj napišem? Do sada sam curama slao nešto mlako poput “šta ima” ili “kako si”, i uvijek su mi se vrlo brzo prestale javljati.”

Je li Vam poznat ovakav slučaj? Imate li i vi sličan problem? U ovom tekstu Vam objašnjavam upravo kako ćete se kod započinjanja dopisivanja istaknuti od ostalih muškaraca od kojih Vaša simpatija dobiva poruke.

Svaki savjet koji Vam dajem, pa tako i ovaj, Vam povećava šanse za uspjeh. Ništa Vam ne može garantirati uspjeh sa ženama. NITKO nije uvijek uspješan sa SVIM ženama. Svojim postupcima, izgledom i ponašanjem možete drastično povećati svoje šanse da ćete zavesti ženu, ali to nikako ne možete osigurati.

Uvijek postoji šansa da će Vas cura s kojom se želite dopisivati svejedno odbiti. Ali mi muškarci to trebamo prihvatiti kao stalnu i realnu mogućnost.

Ja Vam preporučam da na svaku komunikaciju sa ženama, do trenutka kada uđete u službenu vezu, gledate kao na PRAKSU. Nemojte se prebrzo emotivno vezati za simpatije.

To ponekad nije uopće jednostavno. I meni se događalo da kad bih upoznao neku novu curu, ona bi odmah postala nova svijetla točka mojeg života. U njoj bih vidio samo dobre strane poput njene ljepote ili načina na koji se smije. Razmišljao bih o njoj svaki dan i želio bih što više vremena provoditi u njenoj blizini.

Baš zbog toga što sam sve to prošao Vam savjetujem da ne radite istu grešku kao ja. Prebrzo emotivno vezanje Vas sabotira na dva načina:

 1. mijenja Vaše ponašanje u podređeno jer Vam simpatija postaje simbolom uspjeha u ljubavi
 2. gotovo sigurno Vas vodi prema razočarenju i slomljenom srcu kada Vas simpatija odbije ili uđe u vezu s drugim muškarcem.

Sjetite se ovoga prije svakog dopisivanja s curom koja Vam se sviđa:

 1. sve je praksa
 2. ne vežite se emotivno prije nego što uđete u vezu.

Što ne treba raditi

Sad kada ste se pomirili s činjenicom da Vam nije zagarantiran uspjeh čak i ako sve dobro napravite, možemo se pozabaviti problemom početka dopisivanja.

Ono što je ključno za početak dopisivanja je da se istaknete od drugih muškaraca koji Vašoj simpatiji svakodnevno šalju poruke. Osobno sam se više puta uvjerio koliko poruka i komentara zgodna žena dobije na dnevnoj bazi. Te poruke su uglavnom od muškaraca koji nemaju nikakve šanse s njom. Čak i da imaju šanse u početku, oni ju izgube odmah nakon poruke.

To su najčešće poruke tipa: Hej kako si?, Šta ima?, Jako si lijepa, hehe., Hej šta radiš, jesi za cugu?

Te poruke šalju sve krive signale. Preko poruka žena dobije osjećaj o karakteru muškarca s kojim se dopisuje. Ovakve poruke šalju muškarci koji

 • ne znaju kako funkcionira privlačnost
 • nemaju iskustva u zavođenju
 • su vrlo nesigurni
 • ne znaju što točno žele postići s porukom

Sve poruke koje pošaljemo ženska podsvijest analizira i stvara odgovarajuće osjećaje. Uz to, žene su puno vještije od muškaraca u komunikacijskim vještinama i analiziranju skrivenih značenja poruka ili rečenica.

Dopisivanje trebamo odraditi taktički najbolje što možemo, kako bismo u simpatiji razvili osjećaj privlačnosti i tako došli do prvog spoja.

Dakle, neka Vam glavni zadatak bude da ne pišete poruke koje su slične ovima.

Kako započeti dopisivanje

Da ponovim, NAJVAŽNIJE je da preko poruka date simpatiji do znanja da NISTE KAO DRUGI.

To ćete postići tako da ćete poslati poruku koja je napravljena upravo za nju.

Ono što bih Vam preporučio je da uzmete olovku i papir pa zabilježite sve što možete uočiti na slikama na njenim profilima na društvenim mrežama, a što je vezano uz:

 • Hobi koji ima
 • Gdje voli izlaziti
 • Gdje je putovala
 • Kakve kućne ljubimce ima (ako ih ima)

Kad pronađete sve te detalje, sastavite nekoliko rečenica oko stvari koja Vam se čini da ju NAJVIŠE veseli. To ćete prepoznati po tome što će o tome biti najviše slika. Te rečenice mogu biti odličan uvod u razgovor.

Evo primjer kako bi to izgledalo:

Uočili ste da je stavila nekoliko slika s putovanja u Rim. Vi na papir sastavite nekoliko dvije ili tri poruke poput: “Bok 🙂 Pohvale za slike iz Rima, jako su dobre. Ja sam planirao putovati u Rim, ali je onda došla ova glupa korona. Čuo sam da je dosta skupo i da su inače velike gužve po svim znamenitostima. Jeli to istina?”

Ovakva poruka je odlična za probijanje leda.

Zašto takve poruke funkcioniraju?

Takve poruke su dovoljno bezazlene da simpatija neće osjetiti da odgovaranjem pristaje na nešto što ima romantičnu ili seksualnu narav, poput poruke “Jako si lijepa, hehe.” To ne znači da Vi ne trebate imati romantične ili seksualne želje s njom. Poanta je samo da probijete led i da se ona osjeti dovoljno sigurno da nastavi dopisivanje s Vama.

Drugo što takve poruke čine je da omogućuju simpatiji da odgovori većim i sadržajnijim porukama. Svi mrzimo kada od simpatije dobijemo odgovor poput: “Ok” ili “Hvala”. Na poruku koja se tiče nekih njenih interesa će željeti odgovoriti opširno.

Treće što takve poruke postižu je da odnos između Vas dvoje počne u pozitivnom tonu. Ona će o Vama stvoriti dojam da ste pristojan muškarac kojeg zanimaju iste stvari kao i nju. To ćete s vremenom mijenjati u smjeru u kojem želite, ali je bitno za početak da ima takvo mišljenje o Vama.

I najvažnije što ćete postići s ovakvom porukom, tj. s njenim odgovorom na poruku, je da ćete imati materijala za pisanje novih poruka s kojima ćete održati dopisivanje. Ako dobijete poruke poput “Ok” ili “Hvala”, Vi zapravo nemate šta više sad odgovoriti ili komentirati. Ali ako dobijete opširan opis u poruci kojom odgovara na Vaše pitanje, dobit ćete mogućnosti za postavljanje novih pitanja ili komentara.

Želite li da Vam komentiram dopisivanje koje upravo imate sa simpatijom? Pošaljite mi screenshotove na KONTAKT.

Nakon početka dopisivanja

Kao što sam već naveo, ovo je samo početak. Dalje je bitno da s dopisivanjem postignete to da ona pristane s Vama otići na spoj. U tome Vam može pomoći tekst koji sam napisao upravo na tu temu:

DOPISIVANJE SA SIMPATIJOM: 6 PRIMJENJIVIH SAVJETA

Cijeli taj period sadrži mnoge zamke koje mogu uništiti privlačnost koju ste uspjeli stvoriti. Kako bih Vam pomogao da izbjegnete neke od tih zamki napravio sam video na tu temu:

Želite li pomoć s konkretnim problemom kojeg imate?

Uložio sam 10 godina u redovito proučavanje raznih tekstualnih, audio i video materijala i razgovaranje s brojnim ljudima koji su vješti u zavođenju. To mi je omogućilo da se riješim usamljenosti i povućenosti te da počnem imati seksualna iskustva sa ženama.

Izazovne situacije koje sam doživio sa ženama bi mi se prije činile nemogućima. Danas sam u sretnom braku sa ženom koju sam prije 10 godina mogao samo sanjati.

NAJVAŽNIJE što sam naučio u tih 10 godina stavio sam u svoju digitalnu knjigu. U knjizi ćete pronaći savjete i konkretne korake koji će Vas voditi od upoznavanja do prvog poljupca.

KLIKNITE ZA VIŠE INFORMACIJA O KNJIZI

Za teorijski dio Vam ja stojim na raspolaganju. Informacije i savjeti koje ćete dobiti od mene ubrzat će Vam savladavanje vještine zavođenja za nekoliko godina.

Željeli biste dobiti savjete vezane uz Vaše konkretne probleme koje imate? NAJBOLJI način za to je da dogovorimo audio/video KONZULTACIJE.

KLIKNITE ZA VIŠE INFORMACIJA O KONZULTACIJAMA

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.