Je li NOVAC presudan u zavođenju?

Ah, novac. Pitanje ovog videa je vezano uz jedno od najčešćih opravdanja mladih muškaraca za njihov neuspjeh u odnosima sa ženama. Vrlo je jednostavno svoje neznanje i neiskustvo opravdati jednostavnim komentarom: “Ma žene samo traže novce.”

Pogledajte video:

Istina je da postoje žene kojima je novac prva i jedina bitna stvar koju traže u partneru. No treba se uzeti u obzir da su takve žene u velikoj manjini. One pojačano dolaze na vidjelo zbog utjecaja medija i industrije zabavnog sadržaja pa lako dobijemo dojam da nas okružuju. Zapravo se radi o vrlo malom postotku žena koje su često opterećene s gomilom psihičkih poteškoća. Vjerujem da takve žene Vama nisu niti u interesu.

Za ostalu veliku većinu novac sam po sebi nema presudnu vrijednost u potencijalnom partneru. Ono što ima vrijednost je ono što novac predstavlja. Novac zapravo predstavlja sposobnost muškarca da se brine za sebe, da ima mogućnosti platiti hranu i režije te da je sposoban brinuti se za nju. Novac zapravo predstavlja sređenu životnu situaciju, a to je ono što u ženama aktivira one iskonske instinkte koji su omogućavali ženama u prošlosti da se zbliže s muškarcem koji će ih zaštiti od surovosti divlje prirode.

Možda se ova razlika ne čini velika, ali ona to jest. Stvari u životu su rijetko crno bijele. Gotovo uvijek sve postoji u nijansama, a te nijanse su bitne kako bismo se što bolje snašli u svom tom kaosu.

Pokušajte malo promijeniti svoj način razmišljanja o novcu u kontekstu odnosa muškaraca i žena i vidjet ćete da će Vam određeni postupci žena koje znate postati jasniji.

Željeli biste dobiti savjete vezane uz Vaše konkretne probleme koje imate? NAJBOLJI način za to je da dogovorimo audio/video KONZULTACIJE.

Kliknite na link kako biste saznali više

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.