Funkcioniraju li klasični “filmski” uleti?

Klijente koje savjetujem često zanima funkcionira li neki ulet za koji su čuli. Ovdje mislim na one klasične ulete koje možemo vidjeti u filmovima i serijama. Takvi uleti su sklop jedne ili više rečenica koje bi trebale taktični u ženi izazvati određenu reakciju poput smijeha ili zainteresiranosti. Pa funkcioniraju li takvi uleti ? Trebate li ih koristiti u svojem upoznavanju žena?

Pogledajte video na tu temu:

Najjednostavnije bi bilo kada bi postojao ulet koji bi funkcionirao čak i bez da ga uopće upotrijebimo. Upravo u tome što bi takvo nešto htjela većina muškaraca se krije glavni problem, ali i rješenje vezani uz ulete.

Većini muškaraca je upoznavanje žena toliko stresno da im se koncept uleta koji će izreći i tako si osigurati uspjeh čini kao odlična ideja. Pa to je samo jedna ili dvije rečenice. To svatko može, zar ne?

Može, ali ne s istim rezultatom.

Pa zašto onda isti ulet jednom muškarcu uspije, dok je drugi dobio samo namršten izraz lica žene kojoj je prišao?

Odgovor je kompleksan, ali u ovom tekstu ćemo se fokusirati na jedan važan dio tog odgovora.

Razlog zašto je jednom muškarcu isti ulet uspio, a drugom nije je zato što su konkretne riječi koje se izgovaraju PUNO MANJE BITNE od načina ponašanja za vrijeme izgovaranja tih riječi.

Općenito u odnosima sa ženama drastično je bitnije KAKO nešto radite, nego ŠTO KONKRETNO RADITE. Dakle u ovom slučaju bitnije je KAKO izgovarate rečenice tijekom upoznavanja, nego koje točno rečenice, tj. ulet, izgovarate.

Ovdje ulazimo u temu govora tijela koji je za mene neiscrpan izvor novih znanja i primjenjivih informacija. Moj tekst uvoda u govor tijela možete pronaći ovdje.

Isto tako napravio sam nekoliko videa na tu temu. Svakako ih pogledajte kako biste dobili još bolji dojam o ovoj fascinantnoj temi:

Žene iz Vašeg držanja i ponašanja dobiju puno više informacija po kojima odlučuju sviđate li im se ili ne, nego što dobiju iz Vašeg izgovorenog uleta

To sve znači da je svejedno koji ulet koristite, te da je jedino bitno KAKO taj ulet izvedete.

Doživjet ćete uspjeh ako ćete za vrijeme uleta uspjeti:

  • održavati jak kontakt očima
  • imati osmijeh na licu
  • smiriti svoje pokrete
  • ne reagirati na njene provokacije
  • s osmijehom prihvatiti njeno pretvaranje da nije zainteresirana.

U tom slučaju će biti manje bitno što ste konkretno izgovorili, sve dok ostajete u zoni pristojnosti. Vrijeđanjem i kritiziranjem ćete jedino uspjeti dobiti šamarčinu.

Sve što sam naučio u 10 godina razvijanja svojih vještina zavođenja, sažeo sam u digitalnu knjigu “Pretvorite simpatiju u curu”

U mladosti sam imao ogromnih problema vezanih uz odnose sa ženama. Doslovno nisam imao pojma što krivo radim te što trebam promijeniti u svojem ponašanju prema ženama. Jednog dana sam odlučio da MORAM taj dio života srediti jer ću inače provesti život u samoći i usamljenosti. Nakon godina učenja i isprobavanja raznih načina razmišljanja i metoda zavođenja, KONAČNO sam uspio. Odlučio sam to znanje sažeti u svojoj digitalnoj knjizi.

KLIKNITE NA ZA VIŠE INFORMACIJA O KNJIZI

Željeli biste dobiti savjete vezane uz Vaše konkretne probleme koje imate? NAJBOLJI način za to je da dogovorimo audio/video konzultacije.

KLIKNITE ZA VIŠE INFORMACIJA O KONZULTACIJAMA

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.