Kako da se svidite simpatiji-Ubrzajte zavođenje

Vrlo česta taktika muškaraca koji nisu baš vješti u zavođenju žena je da kroz više mjeseci polako pokušavaju simpatiju NAVUĆI da joj se počnu sviđati. Oni pokušavaju što više vremena provoditi s njom u komunikaciji, bilo to uživo ili preko poruka. Cijelo to vrijeme se trude dati ŠTO MANJE znakova da žele nešto s njom. Tako postižu jedino to da GUBE svu šansu koju su možda i imali u početku. Ubrzajte prelaske iz jedne u drugu fazu zavođenja te pozovite svoju simpatiju na spoj najviše 3 tjedna nakon upoznavanja.

Pogledajte video:

Kako to rade neiskusni muškarci

Puno muškaraca koji nemaju sreće sa ženama i koje one često stavljaju u prijateljsku zonu imaju jedan tipični obrazac ponašanja. Čim im se neka žena svidi, oni se prema njoj počnu ponašati na poseban način.

Slikovito, oni je postavljaju na svojevrsni tron i počinju gledati kao veliku svijetlu točku u svojim inače dosadnim životima. Doživljavaju je kao ostvarenje želja i rješenje svojih problema.

Zamislimo jednog prosječnog muškarca i dajmo mu ime – Ivan.

Kako bi Ivan ostvario da ga njegova simpatija počne gledati kao dečka za vezu, on svoje ponašanje mijenja na način da uvijek pazi što govori dok je s njom, kako slučajno ne bi rekao nešto uvrjedljivo.

Slaže se sa svime što ona kaže i povlači iz svake potencijalne rasprave s njom, iako se u suštini ne slaže s njenim mišljenjem.

U njoj vidi isključivo pozitivne karakteristike pa ju počinje opisivati kao „božanstvena“ i „idealna“.

Sam sebi zada važan cilj i svrhu u životu da je pridobije za sebe. Razmišlja kako bi to značilo da je postigao nešto veliko.

Mašta o zavisti i pohvalama obitelji i prijatelja koji će sigurno misliti da je uspješan te pravi muškarac jer ima tako prelijepu i uspješnu curu.

Kako bi to postigao potreban je pomno razrađen plan zavođenja jer u suprotnom riskira da ništa od toga što mašta ne postigne. Taj plan, po njegovom mišljenju, može trajati mjesecima, pa čak i godinama.

Važan je samo krajnji cilj – savršena cura s kojom će biti u vezi.

I tako taktizira i razmišlja o tome kako mora biti vrlo oprezan cijelo to vrijeme dok pažljivo manevrira između provođenja što više vremena oko nje pridajući pažnju svakoj njenoj želji i, s druge strane, izbjegavanja da ona na bilo koji način pomisli kako bi želio biti s njom u vezi.

Ako ona slučajno prerano sazna za njegove namjere, vjerojatno je da će pobjeći.

I zato je bolje mjesecima i godinama polako postajati sve veći dio njenog života kako bi ona sama jednog dana shvatila da su oni stvoreni jedno za drugo.

Zašto cura kojoj on posveti toliko pažnje i kojoj svaki dan iskreno pokaže koliko mu je stalo do nje ne bi u konačnici shvatila koliko je on dobar muškarac za nju? To nema logike! Pa sve je učinio kako je trebao, zar ne?

Realnost je, na žalost, da ga je ta cura prestala doživljavati kao išta više od prijatelja negdje u prvoj trećini provedbe njegovog plana.

Strah od poduzimanja konkretnih koraka

Problem velikog broja muškaraca koji se zaljube je strah da će ih simpatija odbiti. Na žalost, taj rizik je uvijek prisutan.

Ne postoji muškarac koji se neće suočiti s tim rizikom, koliko god on bio objektivno zgodan i uspješan.

Jedna od razlika između muškaraca koji su uspješni sa ženama i onih koji nisu je što ovi prvi prihvaćaju rizik.

Oni su svjesni da postoji određena vjerojatnost da će ih žena koja im se sviđa odbiti. Ne bježe od toga.

Kada se dogodi da ih odbije, oni ne uzimaju to k srcu i ne doživljavaju to kao tragediju, već kao sastavni dio muško-ženskih odnosa.

Radi straha od tog rizika većina muškaraca radi veliku grešku. Oni odugovlače u beskonačnost period zavođenja koji bi trebao biti mnogo kraći.

Skratite period zavođenja

Muškarac koji je uspješan sa ženama će u periodu od maksimalno tri tjedna od kada upozna ženu dati njoj do znanja da mu se sviđa i da bi želio biti s njom. Sve više od tri tjedna prelazi u odugovlačenje i razvodnjavanje privlačnosti koja je postajala u početku.

Kada dobijete broj od cure koja Vam se sviđa, nema nikakvog razloga zašto se već slijedeći dan ne biste čuli s njom, barem preko poruka.

Ako se nekoliko dana redovito dopisujete, nema razloga zašto ju ne biste pozvali na cugu.

Ako se dobro provedete na cugi (bez potrebe za ljubljenjem), nema razloga da ju ne pozovete u kino za par dana.

Ako vam u kinu bude zabavno samima, onda nema razloga da ju uskoro ne poljubite po prvi put i da ne počnete redovno izlaziti.

Dakle, nema razloga za odugovlačenje. Ako odugovlačite, samo sebe zavaravate i trošite vrijeme koje ste mogli iskoristiti na neku drugu curu koja bi Vam vjerojatno više odgovarala.

Naravno, može se dogoditi i suprotno.

Ako Vas simpatija odbije, nemojte dopustiti sami sebi da Vas to odredi kao manje vrijednu osobu. Uzmite si maksimalno tjedan dana da probavite činjenicu da ništa nećete imati s tom curom te zatim nastavite živjeti dalje.

Možda već isti dan upoznate svoju novu simpatiju.

Želite li saznati primjenjive savjete o zavođenju i točne korake koji će Vas dovesti do prvog poljupca sa simpatijom?

Zavođenje se općenito može “destilirati” na skup vještina i ispravnih načina razmišljanja.

Kako biste uspjeli osvojiti simpatiju, trebate:

  • saznati koje vještine su potrebne za uspješno zavođenje
  • koje od tih vještina Vi trebate razviti
  • koji Vas način razmišljanja koji trenutno imate sabotira u uspješnom zavođenju
  • koji način razmišljanja trebate usvojiti kako biste mogli zavesti ženu koju želite
  • što točno trebate raditi, a što svakako izbjegavati raditi kako biste postali seksualno privlačni svojoj simpatiji

Prije 11 godina bio sam vrlo povučen i usamljen. Nisam znao kako normalno razgovarati sa ženama pa nisam imao NIKAKVIH seksualnih iskustava. Uopće nisam razumio zašto se ženama neki muškarci sviđaju, a drugi ne. Zavođenje mi je bilo kao znanstvena fantastika.

Nije mi padalo na pamet da bih mogao nešto konkretno napraviti po tom pitanju i tako srediti svoj ljubavni život. Svakodnevno sam gledao prijatelje koji su uživali u svojim vezama, a ja sam se usamljen vraćao doma i na kompjuteru trošio sate i sate.

Jednog dana je patnja koju sam osjećao zbog usamljenosti postala toliko jaka da sam čvrsto odlučio da moram nešto napraviti. Brat mi je preporučio video predavanja koja je pronašao na internetu, a kojih su tema bili muško-ženski odnosi.

Dok sam gledao predavanje vidio sam da se u publici nalaze i vrlo zgodni muškarci za koje bih inače bio siguran da nemaju nikakvih problema u odnosima sa ženama.

U tom trenutku sam postao svjestan da problemi i neiskustvo koje sam imao sa ženama, nisu samo moji.

Uložio sam 10 godina u redovito proučavanje raznih tekstualnih, audio i video materijala i razgovaranje s brojnim ljudima koji su vješti u zavođenju. To mi je omogućilo da se riješim usamljenosti i povućenosti te da počnem imati seksualna iskustva sa ženama.

Izazovne situacije koje sam doživio sa ženama bi mi se prije činile nemogućima. Danas sam u sretnom braku sa ženom koju sam prije 10 godina mogao samo sanjati.

NAJVAŽNIJE što sam naučio u tih 10 godina stavio sam u svoju digitalnu knjigu. U knjizi ćete pronaći savjete i konkretne korake koji će Vas voditi od upoznavanja do prvog poljupca.

Možete utrošiti godine truda i ulaženja u neugodne situacije sa ženama, a možete i na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije.

Kliknite na link kako biste saznali više:

Pretvorite simpatiju u curu

Pročitajte ove zanimljive tekstove

Kako ISPRAVNO započeti dopisivanje s djevojkom

U periodu zavođenja izuzetno je važno da ne radimo ono što radi većina muškaraca. Tako ćemo jedino postići to da nas simpatija zamijeti te da nas ne ubaci u ladicu na kojoj piše “Prijateljska zona”. Dopisivanje je sastavni dio zavođenja. Mnogi muškarci u samom početku dopisivanja rade greške koje ih sabotiraju u razvijanju odnosa sa…

Ove 3 vrste poruka IZBJEGAVAJTE dok se dopisujete sa simpatijom

U današnjem tekstu saznajte koje 3 vrste poruka nikako ne biste trebali slati u dopisivanju sa simpatijom. Te poruke u sebi nose skriveno značenje koje će postići suprotan učinak od onog kojeg želite. Zapamtite, tijekom zavođenja zavodimo podsvijest simpatije. Njena podsvijest u njoj aktivira emocije koje joj daju do znanja tko joj se sviđa, a…

Saznajte više na mom YouTube kanalu:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.