5 jasnih znakova da joj se sviđate

Znakovi da se sviđate djevojci

Sigurno ste se do sada našli u situaciji u kojoj niste bili sigurni što Vaša simpatija osjeća prema Vama. Kako da saznate sviđate li joj se ili ne? Iz ovih 5 jasnih znakova u njenom ponašanju ćete znati da li joj se sviđate.

Zamislite sljedeću situaciju:

Nedavno se Vašem društvu priključila cura koja Vam je odmah zapela za oko. Nešto je drugačije s njom. Način na koji se ponaša i na koji razgovara s drugima Vas nasmijava i čini veselim. Njen izgled Vas zaokuplja svaki puta kada ste blizu nje.

Već ste razgovarali s njom nasamo, ali niste sigurni kako ona gleda na Vas. Doživljava li Vas samo kao prijatelja, ili joj se sviđate?

Ova pitanja su patnja velikog broja muškaraca. Mi muškarci smo u usporedbi sa ženama poprilično zakinuti u prepoznavanju govora tijela. Govor tijela sačinjavaju neverbalni signali koji upućuju na ono što druga osoba uistinu misli i kako se osjeća.

Žene su znatno vještije u prepoznavanju i korištenju neverbalne komunikacije od muškaraca.

Kako su značenja određenih signala ženama potpuno jasna, one često ne mogu razumjeti kako mi muškarci ne prepoznajemo ta značenja koja su „toliko očita“.

Iako žene vještije koriste određene pokrete ili geste kako bi komunicirale svoje osjećaje, ni one nisu svjesne potpunog govora svojeg tijela.

I kod jednog i kod drugog spola, većina neverbalne komunikacije događa se potpuno nesvjesno.

Tek kad naučimo konkretna značenja određenih gesti, možemo ih početi svjesno uočavati i primjenjivati u daljnjoj komunikaciji.

Pa koji bi to bili neverbalni signali i načini ponašanja koji bi Vama mogli dati jasniji odgovor na pitanje: Sviđam li joj se, ili ne?

Ovakva nasmijanost je dobar znak da joj se sviđate
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

1. Pogled joj bježi na Vaše usne

Ovdje se radi o snažnom neverbalnom signalu koji spada u područje govora tijela. Kada joj se sviđate, ona podsvjesno pogledava na Vaše usne. Za to vrijeme vjerojatno razmišlja kakav bi bio osjećaj u slučaju da Vas poljubi.

To možete uočiti ako ju gledate izravno u oči dok razgovarate. Pogotovo obratite pozornost na to što radi sa svojim usnama za vrijeme dok joj pogled bježi na Vaše. Ako uočite da si lagano grize usnu, shvatite to kao odličan znak da joj se sviđate.

Ponovno moram napomenuti  da se sve vezano uz govor tijela u većini slučajeva i kod većine ljudi događa podsvjesno. Ako želite saznati više o govoru tijela kliknite na link u nastavku:

VIŠE O GOVORU TIJELA

2. Prva piše poruke

Samo se upitajte što Vas natjera da njoj napišete prvu poruku u danu? Iz odgovora na to pitanje možete razumjeti razlog zbog kojeg ona Vama pošalje prvu poruku.

To što ne čeka da joj Vi napišete poruku je jasan znak da razmišlja o Vama i da želi Vašu pažnju.

Ali nemojte očajavati i ako uglavnom samo odgovara na poruke koje ste Vi prvi poslali. Svaka žena je različita. Neke su izravnije dok su druge sramežljivije. Neke žene misle da će pretjeranim slanjem poruka otjerati muškarca koji im se sviđa.

Zato, ako Vam se dogodi da ona uglavnom ne šalje Vama prve poruke, obavezno smanjite količinu poruka koje joj šaljete tijekom dana.

Obratite pozornost i na opširnost njenih odgovora na Vaše poruke. Ako su one vrlo kratke ili samo sadrže odgovore „da“ i „ne“, to upućuje da vjerojatno nije zainteresirana za Vas.

Ako Vas zanima još savjeta vezanih uz dopisivanje sa simpatijom, kliknite na link u nastavku:

VIŠE O DOPISIVANJU SA SIMPATIJOM

3. Kada ste u društvu, traži svaku priliku da privuče Vašu pažnju

Kada ste u izlasku s nešto većim društvom, situacija se može činiti pomalo kaotična. Uobičajeno je prisutno puno smijeha, glupiranja, ispijanja alkohola, pjevanja i razgovaranja pa je ponekad teško uočiti konkretnu razliku u ponašanju Vaše simpatije prema Vama i prema svima ostalima.

Ipak, postoje određeni signali koji su vrlo dobar znak da joj se sviđate više od ostalih u društvu.

Promatrajte ponašanje svoje simpatije i obratite pozornost na to:

  • gleda li povremeno u Vas dok razgovara s drugim ljudima u društvu
  • hoda li blizu Vas dok cijelo društvo nekamo ide
  • smije li se najviše Vašim šalama
  • dolazi li Vam češće nego drugima da joj natočite piće, ili da se kucne s Vama
  • pokazuje li Vam nešto na svojem mobitelu dok se istovremeno drži vrlo blizu Vas

Sve te signale pojedinačno promatrajte kao vrlo dobar znak da joj se sviđate. Što više signala uočite zajedno, vjerojatnost da joj se sviđate je time veća.

Ako Vas simpatija često gleda izravno u oči, vjerojatno joj se sviđate.
Photo by Lucas Pezeta on Pexels.com

4. Često se smije na ono što kažete

Bili Vi objektivno humoristični ili ne, ako joj se sviđate, bit će joj smiješne vaše šale i izjave. Primijetite smije li se i onda kada kažete nešto što uopće niste namjeravali da bude smiješno. U slučaju da joj se sviđate, uopće se ne morate truditi biti smiješan, ali ćete ju svejedno nasmijati.

Ako uočite da se uistinu smije ili smješka na većinu toga što kažete, obavezno uzvratite tu gestu i smijte se i Vi onome što ona govori. Naravno, nemojte pretjerivati. Nemojte se smijati na baš svaku rečenicu koju izgovori.

To uzvraćanje njene geste stvara osjećaj povezanosti koji ću opisati u sljedećoj točki.

5. Kopira Vaš govor tijela

Takozvano zrcaljenje govora tijela je vrlo snažan znak da se jedna osoba sviđa drugoj. Zrcaljenje ne mora biti isključivo seksualne prirode i pojavljuje se i kod dvije osobe koje nemaju, niti će imati išta slično seksualnoj vezi.

U slučaju muško – ženskih odnosa, pogotovo kada su prisutni i ostali signali govora tijela, njeno zrcaljenje načina na koji stojite ili sjedite možete protumačiti kao vrlo jasan pokazatelj da ste joj privlačni. Ako uočite da se ona polako namjestila u položaj u kojem ste Vi, napravite jedan mali test i promijenite položaj ruku. Pričekajte koju minutu i obratite pozornost hoće li i ona promijeniti položaj svojih ruku kako bi se ponovno uskladila s Vašim.

Budite svjesni da je svaki od ovih znakova samo to, znak. Nemojte ih shvaćati kao potvrdu za to da joj se sviđate. Shvatite ih radije kao putokaze u kojem smjeru možete mijenjati Vaše ponašanje prema njoj.

Pojedine znakove da joj se sviđate promatrajte u kontekstu njenog ukupnog ponašanja.

Sada kada ste ustanovili da joj se sviđate, možete krenuti razmišljati o prvom spoju. To je veliki korak i većini nas muškaraca predstavlja veliku količinu stresa. Način na koji biste si mogli olakšati prvi spoj je da ga pretvorite u “obično” druženje dvije osobe.

Kako da to učinite?

Pa, za početak možete odabrati opušteniju lokaciju za prvi spoj. Kliknite na link i pročitajte tekst u kojem ćete dobiti 3 ideje za drugačiju lokaciju prvog spoja:

TEKST O LOKACIJI PRVOG SPOJA

Žene ne razmišljaju na isti način kao i muškarci

Upravo zbog tog su nam žene često velika nepoznanica. Veliki broj muškaraca pokušava zavesti simpatiju na način koji im se čini logičnim da će uspjeti. Gotovo uvijek upravo taj logični način muškarčevog zavođenja u njegovoj simpatiji izazove negativne osjećaje, pa ona odluči da ne želi nikakve seksualne odnose s njim. Tako je osuđen biti joj samo prijatelj, ako i to.

I ja sam imao velikih problema upravo s time što su me sve cure koje sam upoznavao tijekom godina, polako ali sigurno, sve više doživljavale samo kao prijatelja. Nisam znao što radim krivo. Učinio sam sve što mi se činilo logičnim da će im dati do znanja da sam pravi izbor za njih.

Već sam polako bio očajan jer nisam više želio proživljavati onaj odvratan osjećaj koji mi se javljao kada bih saznao da je cura koja mi se sviđala upravo ušla u novu vezu.

Na svu sreću, pojavio mi se tračak nade. Saznao sam za autora koji se bavi upravo muško-ženskim odnosima, i to s naglaskom na zavođenju. Kupio sam njegovu digitalnu knjigu i počeo ju čitati kao što bi izgladnjeli čovjek proždirao svinjsko pečenje. Već nakon prvih nekoliko stranica sam znao da se u toj knjizi nalazi rješenje za moje probleme.

Zato što je meni ta knjiga imala ogroman utjecaj na konačno postizanje uspjeha u zavođenju, želim da i Vi postignete isti taj uspjeh. Želim da zavedete svaku ženu koja Vam se sviđa i da dođete u situaciju u kojoj možete doslovno, od mnogih žena s kojima se viđate, izabrati jednu s kojom najviše želite biti u vezi.

Najbolje od svega je što ćete dobiti BESPLATAN pristup knjizi u periodu od 7 dana, uz garanciju povrata novca. Nemate što izgubiti.

Kliknite na link u nastavku i pročitajte što možete pronaći u toj knjizi:

KLIKNITE ZA GENIJALNU KNJIGU

Kada uočite dovoljno signala da joj se sviđate, nemojte odugovlačiti sa poduzimanjem sljedećeg koraka.
Photo by Євгеній Симоненко on Pexels.com

Ako ne želite kupiti knjigu koju sam Vam preporučio, nema problema. Nastavite čitati tekstove na mojoj stranici, jer ćete i iz njih naučiti mnogo korisnih savjeta.

Kliknite na link u nastavku i pročitajte tekst koji sam napisao upravo o tome što trebate raditi kako ne biste završili u prijateljskoj zoni:

UČINITE OVO AKO JOJ NE ŽELITE BITI SAMO PRIJATELJ

VAŽNO !

Primijetili ste sve signale koje sam opisao u tekstu i imate vrlo dobar osjećaj da joj se sviđate? Odlično.

Približavate se trenutku prvog poljupca. Važno je da sada ne zeznete cijelu stvar i u krivo je vrijeme poljubite. Morate biti sigurni da je spremna na to.

Pripremio sam tekst s 4 savjeta koji će Vam objasniti kako da znate je li spremna da ju poljubite.

4 ZNAKA KOJI OTKRIVAJU DA ŽELI DA JU POLJUBITE

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.