5 tema koje trebate izbjegavati na spoju

Prvi spoj, ali i svako druženje sa simpatijom u periodu upoznavanja i zavođenja bi trebalo biti u znaku ZABAVE i POZITIVNOSTI. Svim svojim klijentima savjetujem da se u dopisivanju i razgovaranju sa simpatijom drže pozitivnih tema. Vrijeme za razgovor o negativnim temama će doći kad se bolje upoznate i počnete službeno izlaziti.

Ovih 5 tema biste trebali svakako izbjegavati. Savjete možete pogledati i u video formatu na mojoj YouTube stranici:

1. Prigovaranje o tome koliko dugo nismo bili u vezi

Ako sami započnemo ovu temu ispast ćemo vrlo nesigurni i jasno simpatiji pokazati da nemamo samopouzdanja. To nikako nije dobro.

Postoji i mogućnost da nas simpatija sama upita kad smo zadnji put bili u vezi. U tom slučaju znajte da joj NE MORATE odgovoriti. Ona nema nikakvo pravo znati išta o Vašoj bivšoj vezi. To može ostati Vaša tajna.

Bilo bi najbolje kada biste joj odgovorili koristeći humor s dozom arogancije, o čemu sam već pisao u prošlim mailovima, ali i na svojoj stranici.

Takav odgovor bi izgledao nekako ovako:

Sa smiješkom i snažnim pogledom u njene oči, kažete joj:Takve tajne ne otkrivam ljudima koje ne poznajem. Morat ćeš zavrijediti da ti odgovorim na to pitanje.

2. Sažalijevanje i kritiziranje samog sebe vezano uz odnose sa ženama

Tip muškarca koji ovo radi smatra da će postići da simpatija iz sažaljenja pristane biti s njim. Takav pristup je u startu osuđen na propast.

Muškarac očekuje da će se ona sažaliti i poželjeti ga usrećiti tako što će mu dokazati da ona kao žena želi biti s njim. Smatra da će joj svojim žaljenjem dati povoda da ona napravi dobro djelo tako što će biti s njim.

To su obična maštanja. Da ovo funkcionira mnogi od nas ne bi imali nikakvih problema sa ženama jer bi odmah krenuli s ovom taktikom. 😉

Na žalost, ono što se zapravo događa je da on s takvim ponašanjem simpatiji daje jasne argumente zašto ona nikako ne bi trebala biti s njim. 

3. Kritiziranje bivše cure ili simpatije koja nas je odbila

Ideja iza ovog načina ponašanja je da će muškarac kritiziranjem bivše, sadašnjoj simpatiji pokazati koliko je ona bolja za njega. 

Ono što se stvarno događa je da sadašnja simpatija predviđa da će uskoro i o njoj misliti slično kao o svojoj bivšoj.

Ženama je vrlo jasno da su za neuspjele veze gotovo uvijek odgovorne obje strane. Krivljenjem bivše za neuspjeh veze muškarac samo pokazuje da uopće nije svjestan svojih grešaka. To ne stvara dobru nadu za novu vezu.

4. Opisivanje problema u poslovnom i privatnom životu

Svi imamo i previše svojih problema pa ne želimo preuzeti i tuđe. Ako imate potrebu s nekime podijeliti probleme s kojima se nosite, radije se povjerite prijatelju ili članu obitelji. Možete i meni u mailu opisati svoje probleme. 

Ako ćete se simpatiji žaliti o problemima koje imate, riskirat ćete da druženje s Vama doživi kao obavezu, a ne užitak. Tada vjerojatno neće htjeti ponoviti vaš susret.

5. Opisivanje vlastitih psihičkih teškoća

Imati psihičke teškoće nije nešto čega se trebamo sramiti. Ja osobno imam teškoće s povišenom anksioznosti. U određenim periodima u godini, anksiozne misli mi dominiraju te mi otežavaju normalno funkcioniranje tijekom dana.

Ipak, trebamo se suzdržati od razgovaranja o psihičkim teškoćama u razdoblju u kojem se još upoznajemo sa simpatijom. Ona bi mogla dobiti krivu sliku o nama ili se čak i prepasti, ako prije nije imala iskustva s tim.

Simpatiji dozvolite prvo da Vas upozna kroz nekoliko susreta s njom. Nakon toga joj možete početi pričati o svojim psihičkim problemima.

Svakako se pritom pridržavajte pravila koja sam opisao u ovom tekstu. Prvenstveno mislim na to da izbjegavate pretjerano sažalijevanje i kritiziranje samog sebe.

U ovom videu možete saznati moja iskustva i saznanja o potiskivanju negativnih emocija.

Jeste li preuzeli svoj primjerak moje digitalne knjige?

U digitalnoj knjizi “Pretvorite simpatiju u curu” pronaći ćete brojne primjenjive savjete i konkretne korake koji će Vas voditi od upoznavanja do prvog poljupca. 

Izbjegnite tugu i bol koja nam se javi kada shvatimo da simpatija ne želi imati ništa s nama. 

Imate li pitanje vezano uz teme razgovora na prvom spoju? Želite li dobiti savjet o tome kako da se ponašate na prvom spoju?

Pošaljite mi svoja pitanja putem maila. Vrlo rado ću Vas savjetovati.

Do sljedećeg puta, lijep pozdrav.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.